Cicle Mitjà

L’alumnat de Cicle Mitjà comença una nova aventura on passen a període de nens i nenes més grans, més autònoms i on es comencen a responsabilitzar del seu propi aprenentatge.

Al cicle mitjà volem fomentar aquesta autonomia i responsabilitat, a través dels diferents projectes, on aniran descobrint, investigant i aprenent a través de la reflexió i l’experiència. A més a més, a cicle mitjà donem molta importància a l’ús de les Tecnologies de l’aprenentatge i el Coneixement (TAC), per arribar a ser competents i responsables digitalment.

Com aprenem a Cicle Mitjà:

Àrees instrumentals:

Donem eines que siguin útils en la vida quotidiana assentant les bases del desenvolupament personal i de la construcció del saber.

Educació en Valors:

Ajudem al nostre alumnat a adquirir habilitats de bona convivència i benestar emocional, mitjançant tècniques d’intel·ligència emocional. Guiem l’alumnat en les capacitats afectives de tots els àmbits de la personalitat.

Àrea de música:

A música, l’alumnat aprèn els diferents aspectes relacionats amb el llenguatge musical, la veu i els instruments i la imaginació i creativitat a través del propi cos.

Science:

Descobrim aspectes de l’entorn natural fent ús de la llengua anglesa i potenciant tècniques de mentals maps.

Hort escolar:

L’hort compleix una funció pedagògica al nostre centre. L’alumnat de cicle mitjà és l’encarregat de plantar, tenir cura i fer seguiment de tot el procés evolutiu de la planta. Fem possible que tota l’escola gaudeixi i participi d’aquest projecte.

Projectes:

Al cicle mitjà potenciem els projectes d’aula, ja que l’alumnat reflexiona i aprèn de manera significativa i competencial. L’alumnat, a partir de preguntes inicials i coneixements previs, va construint l’aprenentatge a partir de diferents recursos, com experimentació, eines digitals, investigacions cooperatives, eines científiques, entre d’altres.